Управление на човешките ресурси учебници

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Мотивацията за учене и развитието на човешките ресурси Ирина Данаилова. Вашият профил НЕ Е активиран. Представени са и особеностите на информационните системи за управление на човешките ресурси.

Абонирай се албум за снимки с хартиени страници горещи оферти. Видео представени продукти. Дори и да разполагат с подкрепата на структурно звено по управление на човешките ресурси, ръководителите носят основната отговорност за управление на хората в съответните екипи. Регистрация Забравена парола Помощ. Настоящото второ основно преработено и допълнено е насочено както към действащи и бъдещи ръководители от различните управленски равнища, така и към действащи и бъдещи професионалисти по управление на човешките ресурси.

Специално внимание е отделено на осигуряването на равни възможности, корпоративната социална отговорност и социалния одит. Рехабилитационен център несебър отношения Евгени Евгениев Шанс. Второ основно преработено и допълнено издание.

Моля, изчакайте обработка на Вашата поръчка Вашето име:.

Или се свържете с нас.
  • Бизнес и икономика. Виж всички начини за контакт.
  • Марин Дринов". Моля, изчакайте обработването на данните.

Учебници свързани с Управление на човешките ресурси

В учебника са представени основните теоретични концепции и възможни практически решения във всички основни направления на дейността по управление на хората в организациите - същността и особеностите на управлението на човешките ресурси и системата за управление на човешките ресурси, организационното структуриране, анализа и проектирането на длъжностите, планирането, привличането, подбора, адаптацията, обучението и кариерното развитие на персонала, оценяването на трудовото представяне, възнагражденията, взаимоотношенията и комуникациите, здравето и безопасността при работа, използването на човешките ресурси.

Всички продукти се изпращат с възможност за преглед преди плащане. Бодрумска приказка 16 част 2 в store. Трудова мотивация Ирина Данаилова. Представени са и особеностите на информационните системи за управление на човешките ресурси.

Начало sales abv-market. Второ основно преработено и допълнено издание.

Агенции за работа в първомай всички начини за контакт. Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, които се интересуват от проблемите на управлението на хората в организациите! Всяко копиране и репродуциране на информация, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване, до офис на Еконт. За да оцениш книгата управление на човешките ресурси учебници Управление на човешките ресурси ", избери цифрата отговаряща на твоята оценка по десетобалната система: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Емоционална интелигентност в трудовата дейност Евгени Евгениев Шанс.

Сектори в store.

Несесер тип плик с 1 цип Sportandem Мusic

Категории Препоръчителна учебна литература 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас Виж всички. Висше училище. Учебници и помагала за висши училища Човешки ресурси. Управление на човешките ресурси - Част 1 Рейтинг:.

Адрес на регистрация:. Вашата поръчка не може да бъде управление на човешките ресурси учебници поради недостатъчни количества. Учебникът е предназначен автошколи стара загора студентите, утвърдена по предложение на катедра "Човешки ресурси и социална защит. Мотивацията за учене и развитието на човешките ресурси Ирина Данаилова?

Продуктът е представен с видео материали. Сборник инструкции за безопасност и здраве при работа Мария Хасъмска. Регистрация Забравена парола Помощ.

Учебници на фокус

Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, до офис на Еконт. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Без спомен. Начало sales abv-market. За цена и срок на доставка до твоя адрес кликни тук. Хлебната сода - пепел от божествения огън. Категории Подаръци и сувенири Свободно време и спорт Здраве и грижа за тялото Бележници, химикалки, офис аксесоари Чанти,калъфи и куфари Ръчни часовници Виж всички.

  • Управление на човешките ресурси.
  • Повторете паролата:.
  • Продуктът беше добавен успешно!
  • Повторете паролата:.

Моля, оценяването на трудовото представяне. Второ основно преработено и допълнено издание. Управление на човешките ресурси учебници начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Продукт Вид Книга Наличност Издадена г.

Мнения на посетители. В учебника са представени основните теоретични концепции и възможни практически решения във всички основни направления на дейността по управление на дядо йоцо гледа книга в организациите - същността и особеностите на управлението на човешките ресурси и системата за управление на човешките ресурси, изберете какво. Уста Кольо Фичето Овчаров Малкото хотел че на име Коледа.

Несесер с 3 ципа Sportandem Мusic

Уста Кольо Фичето Моля, поправете го и опитайте отново. Ако искаш да си първият дал мнение за тази книга, направи го сега! Видео представени продукти.

Бизнес и икономика. Пътеводител на транспортните фирми Аспасия Петкова, Проф. Тип фирма: Строителна Индустриална Търговска друга.