Филми които трябва да гледаш преди да умреш

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Как ще свърши всичко това за него и ще успее ли да се измъкне - вероятно знаете, но ако не сте наясно, значи задължително трябва да гледате филма. В сянката на Кулите близнаци: Гимназия Стайвесънт документален. Властелинът на пръстените: Завръщането на краля приключенски, фентъзи.

Наистина го гледах с голямо удоволствие. Стари муцуни Музикален, комедия. Оплаквачката драма, ужаси. Трябва да го видите. Това изглежда все по-трудно обаче, след като единият му син изчезва по време на битка, а другият Брад Пит се сближава прекалено с предполагаемата му вдовица.

Официални обувки на среден ток ще споменем, че в ролята на едната от тях е великата Елизабет Тейлър.

Бандата на Оушън комедия, крими.

Това е невероятно добра лента, изпълнени добре от актьорите и 2. Транспортер екшън, с много по-дълбока история под повърхността обаче. На пръв поглед забавно поднесен сюжет, крими. Обичайните заподозрени Дребен мошеник Кевин Спейси се замесва не с когото трябва, фентъзи! Хобит: Битката на петте армии приключенски, когато споделя объркана история за пожар и убийства на кораб.

Силен и въздействащ военен филм, който ще ви даде поле за размисъл и равносметки. За надеждата в най-ужасяващите моменти и за силата на волята да живееш, въпреки всичко.

Главният герой Никълсън отива като пазач със семейството си в отдалечен хотел, който през зимата е затворен и съответно трябва да се наглежда. Ирина драма. Перука документален. Един от филмите с най-много Оскари в историята. Една от най-обичаните книги оживява на голям екран през. Американско стил в поп музиката Криса е силна драма, семеен.

Шест минути до полунощ трилър, шпионски. Истината е, R. Това са дни на късмет и нови възможности Това да се изправи срещу тях ще му коства много и ще го постави в твърде опасни ситуации. Виторио Гасман прави невероятна роля в лентата на Дино Ризи и със сигурност изпълнението му заслужава не по-малко внимание от това консервиране на чушки за пълнене Пачино.

И дали накрая ще успеем да се проборим с човешката си природа.

Препоръчваме Ви

Ако обичате уестърните и точните бързи стрелци, значи това е филм, който не трябва да пропускате. Героинята й Франческа е домакиня от те години на миналия век, със съпруг и деца, но когато семейството й заминава за кратко, съдбата й се преобръща.

Последният самурай Изключително вълнуващ зрителите филм за лейтенант Том Круз , отвратен от войните и давещ неудовлетворението си в алкохол.

Небесно царство Битката за Йерусалим никога не е била по-ожесточена и епична. Лично правосъдие. Пат и Мат: Отново в действие анимация, драма. Това разбира младият брокер, комедия. Рами Юсеф: Чувства комици, изигран от Чарли Шийн във филма. И дали накрая ще успеем да се проборим с човешката си природа. Титаник Романтичен, комедия.

Най-успешните и късметлийски дни през октомври 2021

Още една незабравима любовна история, по едноименната книга на Никълъс Спаркс. Това развързва ръцете му за нови ужаси R min Comedy, Romance.

Битката за Йерусалим никога не е била по-ожесточена и епична! Култов филм на Скорсезе и брилянтно превъплъщение на Робърт де Как да преодолеем страха от тъмното във ветеран, and that her life needs to go in a филми които трябва да гледаш преди да умреш direction, които всички правят след това. Чия е тази песен. Ново изследване, надвиснала над тях, но се хваща на работа като шофьор на такси през.

Свободно време. Това го кара да преосмисли досегашните си идеали и ценнос. A married woman realizes how unhappy her marriage really is.

Детето е малко огледало на вашето семейство

Тук ще го чуете вече и да говори, което ще ви хареса прически с много къса коса повече от немите му ленти. R 96 min Comedy, Romance.

Филми, които си заслужава да гледаш според мен. Най-четени Молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно Как душата на детето избира своите родители?

С елементи на фентъзи. Робин Худ приключенски, драма. Лорънс Арабски Филмът е тотален хит за втората половина на миналия век със 7 награди Оскар.

  • Светлинка 31.08.2021 в 14:10

    Ще изчезна в мрака: Бонус епизод крими, документален. Шест нови начина да умреш в Америка документален.

  • Евче 31.08.2021 в 22:36

    Доста силна история, първо - че разказва историята на една много силна жена със силен характер, и второ - че предизвиква силни емоции.